Запитвания относно интересуващи Ви прибори и устройства за силовата електроника
може да направите на телефон 0888 704219 или на ел.поща: ekowat@abv.bg 

[sc_textbox title_background_color=“#f1f5f8″ border_color=“#d2dae1″][sc_icon_with_text icon_shape=“circle“ icon_style=“angle-45deg-r“ icon_size=“big“ centered=“1″ level=“h5″ icon=“e622″ icon_color=“#420707″ title=“Полупроводникови прибори за силовата електроника“ title_color=“#420707″ icon_color_2=“#420707″]
 • Диоди
 • Тиристори
 • IGBT  и  SFRD модули
 • Диодо-тиристорни модули
 • Драйвери
 • Силови блокове
 • Ограничители на напрежение
 • Термодатчици
 • Охладители
[sc_list color=“3″]

[/sc_list][/sc_icon_with_text][/sc_textbox]

[sc_textbox title_background_color=“#f1f5f8″ border_color=“#d2dae1″][sc_icon_with_text icon_shape=“circle“ icon_style=“angle-45deg-r“ icon_size=“big“ centered=“1″ level=“h5″ icon=“e622″ icon_color=“#420707″ title=“Драйвери и модули за силовата електроника“ title_color=“#420707″ icon_color_2=“#420707″]
 • Драйвери
 • Модули с управление
 • Модули без управление
 • Силови блокове
[sc_list color=“3″]

[/sc_list][/sc_icon_with_text][/sc_textbox]

[sc_textbox title_background_color=“#f1f5f8″ border_color=“#d2dae1″][sc_icon_with_text icon_shape=“circle“ icon_style=“angle-45deg-r“ icon_size=“big“ centered=“1″ level=“h5″ icon=“e622″ icon_color=“#420707″ title=“Преобразователна техника“ title_color=“#420707″ icon_color_2=“#420707″]
 • Преобразователи за:
  – електро-подвижния състав
  – управление на електро-двигатели
  – осветителни системи
  – електро-заваряващи устройства
 • Зарядно-пускови устройства
[sc_list color=“3″]

[/sc_list][/sc_icon_with_text][/sc_textbox]

[sc_textbox title_background_color=“#f1f5f8″ border_color=“#d2dae1″][sc_icon_with_text icon_shape=“circle“ icon_style=“angle-45deg-r“ icon_size=“big“ centered=“1″ level=“h5″ icon=“e622″ icon_color=“#420707″ title=“Светотехнически изделия “ title_color=“#420707″ icon_color_2=“#420707″]
 • Осветители
 • Прожектори
 • Светещи тротуарни плочи
[sc_list color=“3″]

[/sc_list][/sc_icon_with_text][/sc_textbox]

[sc_textbox title_background_color=“#f1f5f8″ border_color=“#d2dae1″][sc_icon_with_text icon_shape=“circle“ icon_style=“angle-45deg-r“ icon_size=“big“ centered=“1″ level=“h5″ icon=“e622″ icon_color=“#420707″ title=“Метали за електрониката и електротехниката“ title_color=“#420707″ icon_color_2=“#420707″]
 • Многослойна плакирана лента
 • Прокат от черни и цветни метали и прецизни сплави
 • Проводници  от цветни метали и сплави, биметални проводници, микропроводници; Псевдосплави
[sc_list color=“3″]

[/sc_list][/sc_icon_with_text][/sc_textbox]

[sc_textbox title_background_color=“#f1f5f8″ border_color=“#d2dae1″][sc_icon_with_text icon_shape=“circle“ icon_style=“angle-45deg-r“ icon_size=“big“ centered=“1″ level=“h5″ icon=“e622″ icon_color=“#420707″ title_color=“#420707″ icon_color_2=“#420707″]
[sc_list color=“3″]

 • Виж повече

[/sc_list][/sc_icon_with_text][/sc_textbox]

Scroll to Top